Video review iPhone 5.

De nieuwe iPhone 5 van het Amerikaanse bedrijf Apple zal wederom een regelrecht succesnummer gaan worden. Rondom de Apple stores hebben zicht sinds de lancering vele duizenden mensen opgehouden om de allernieuwste telefoon van Apple zo snel mogelijk te kunnen kopen.

In de onderstaande video review van deze mobiele telefoon zijn de belangrijkste innovaties uiteengezet. Apple heeft wederom weer enkele aparte keuzes gemaakt. Zo is de iPhone 5 uitgevoerd zonder NFC. En een nano-SIM kan je krijgen via je telecom aanbieder.

Uiteraard is de iPhone 5 uitgerust met LTE om bijvoorbeeld snel te kunnen internetten. In Europa kunnen we van deze toepassing jammer genoeg nog geen gebruik maken. Deze nieuwe netwerk techniek moet nog in de lage landen uitgerold gaan worden. Er gaan stemmen op dat vanaf 2013 deze snelle mobiele internet techniek ook voor de telefoons in Nederland beschikbaar zou moeten zijn. Op dit moment kun je in

Nederland dus niets met deze nieuwe techniek in de iPhone 5 en zul je het nog moeten doen met het huidige 3G netwerk.

De prijs van deze nieuwe Apple telefoon is fors. De iPhone 5 is leverbaar in een 16GB, 32GB en een 64GB uitvoering. Vanaf EUR 700 heb je een iPhone 5 met 16GB aan geheugen. Wanneer je de telefoon wilt hebben met 32GB geheugen kost de iPhone 5 EUR 100 meer. Het topmodel met 64GB aan geheugen is leverbaar vanaf EUR 900.

Laat een reactie achter