Samsung Galaxy S3 wereldwijd nummer 1

De immens populaire telefoon Samsung Galaxy S3 is op dit moment over de hele wereld de beste verkopende mobiele telefoon. De afgelopen 3 maanden is deze gsm vaker over de toonbank gegaan dan de iPhone 4S. Naar verwachting gaat de iPhone 5 weer voor goud met de komende feestmaand in het vooruitzicht.

Een onderzoeksbureau heeft over de hele wereld uitgezocht welke smartphones het best verkocht werden. Het laatste kwartaal zijn er bijna 20 miljoen Samsung Galaxy S3 telefoons verkocht. Het aandeel van Samsung steeg hiermee naar 10 procent op de wereldmarkt en mag zich op dit moment de best verkochte smartphone noemen.

Wat deze mobiele telefoon zo geliefd maakt is het grote touchscreen, de vele verkooppunten over de algehele wereld en altijd interessante aanbiedingen. Een knappe tweede plek wordt bezet door de iPhone van Apple. Zij verkochten het afgelopen kwartaal zo’n 17 miljoen toestellen van de iPhone 4S en het kwartaal daarvoor zaten ze op 18 miljoen verkochte telefoons.

Normaal gesproken had Apple met vlag en wimpel ook in het derde kwartaal de nummer 1 positie geclaimd, maar de aankondiging van een nieuwe iPhone 5 heeft ervoor gezorgd dat potentiƫle kopers nog even wachtten met de aanschaf van een nieuwe telefoon van Apple.

De Samsung Galaxy S3 mag van grote populariteit genieten in de U.S.A, Europa en Aziƫ. Samsung zal waarschijnlijk niet lang van de eerste plek kunnen genieten. De iPhone 5 is een regelrechte knaller en worden met miljoenen verkocht.

Laat een reactie achter