Samsung Galaxy S3 beste telefoon 2012

De beste mobiele telefoon van 2012/2013 is de Samsung Galaxy S3 volgens EISA. Dit gerenommeerde orgaan is erg te spreken over de Galaxy S3, omdat Samsung enkele innovatie technische hoogstandjes aan dit toestel heeft toegevoegd. Zo kun je met deze mobiele telefoons de Direct Call functie gebruiken en zijn ze voorzien van Smart Stay.

Het Zuid-Koreaanse Samsung gooit hoge ogen de laatste jaren.  Vorig jaar was namelijk de Galaxy S2 nog de grote winnaar volgens EISA. EISA staat voor European Imaging and Sound Association en is een samenwerkingsverband tussen diverse technologische vakbladen uit de hele wereld. Begin jaren 80 is de eerste camera van het jaar gekozen door deze organisatie en in de loop der tijd zijn hier veel artikelgroepen bijgekomen.

Dit jaar zijn er voor de artikelgroep “mobiele applicaties” diverse prijzen uitgereikt. De meest belangrijke prijs mocht de high end smartphone Samsung Galaxy S3 in ontvangst nemen. Er ging ook een belangrijke prijs naar de HTC One S, namelijk die voor beste sociale media telefoon.

Uiteraard blijft EISA bij de oorsprong en heeft ook een prijs uitgereikt voor de beste camera techniek op een mobiele telefoon. Deze eer was voor Nokia en zijn Pureview toestellen. Op de EISA website kun alle winnaars nog eens nalopen jou juiste telefoon te kopen.

Laat een reactie achter