Review Samsung Galaxy S III (i9300)

De Samsung Galaxy S III i9300 is qua prestaties wellicht de snelste telefoon momenteel leverbaar. Naast een heleboel kracht is deze Samsung ook nog zuinig in het energieverbruik en dat is de laatste jaren in smartphone land wel eens anders geweest.

Het beeldscherm en de interne processor vreten met name een stuk minder energie. Tevens is deze smartphone uitgerust met een robuuste accu welke een lange levensduur heeft, zodat je hem niet zo vaak meer hoeft op te laden. Bij normaal gebruik moet je gemakkelijk 2 dagen met een volle accu kunnen doen. Uiteraard is dit ook afhankelijk van wat je allemaal met het toestel doet. Het spelen van games slurpt natuurlijk energie.

Deze mobiele telefoon is niet te groot en niet te klein. Het toestel is 4,7 inch groot en past precies in je broekzak. De Samsung Galaxy S III (i9300) is leverbaar in het blauw of in het wit. De specificaties zijn verder bij beide kleuren gelijk.

Wat het meeste is opgevallen aan deze smartphone van Samsung in de verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Met de software Touch Wiz welke draait op Android is de besturing van deze telefoon erg gemakkelijk en snel onder de knie te krijgen.

Laat een reactie achter