Review LG P880 Optimus 4X HD

De P880 Optimus 4X HD is de allernieuwste smartphone van LG welke loopt op het nieuwe Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem. De nieuwe LG telefoon is een zogenaamd quadcore toestel. De Optimus 4X HD lijkt logischerwijs een nieuwe versie van de Optimus 2X. De 4X is voorzien van een 1,5 GHz NVIDIA Tegra 3 quadcore processor.

Wanneer we deze telefoon vergelijken met zijn voorganger is het beeldscherm aanzienlijk groter. Dit scherm is 4.7 inch groot en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Dit grote scherm en de power van deze smartphone vraagt behoorlijk wat vermogen. De telefoon is daarom uitgevoerd met een krachtige 2150 mAh accupack.

De telefoon bevat 1 GB RAM geheugen en heeft een opslag capaciteit van 16 GB. Aan de achterkant heeft dit toestel een 8 megapixel camera welke geschikt is voor foto’s en High Definition video opnames. Aan de achterkant zit een 1.3 megapixel camera.

LG wil met deze telefoon de concurrentie aangaan met de high end smartphones van HTC en Samsung welke ook quadcore processors bevatten. Op Telefoons-kopen.nl kan dit toestel besteld worden.

Laat een reactie achter