Review LG Optimus L9

Het opvallendste aan de nieuwe LG Optimus L9 is het grote beeldscherm. Verder heeft deze Android 4.0 telefoon geen hele bijzondere specificaties. Dit toestel behoort tot de L-modellen van LG. De L-modellen zijn goedkopere smartphones met een mooi uiterlijk.

Het beeldscherm van deze telefoon is 4,7 inch groot en vind je tegenwoordig alleen nog maar bij de hele dure highend smartphones. Een betaalbare telefoon kopen met HD wordt dus binnenkort werkelijkheid. Het is nog niet bekend of het beeldscherm HD signalen weergeeft.

Intern vind je bij de Optimus L9 een dualcore processor van 1 GHz en 1GB RAM geheugen. Tevens zit er een prima 5 megapixel camera aan de achterzijde. De accu heeft een opslag vermogen van 2150 mAh wat zorgt voor een relatief lange levensduur. Deze telefoon heeft een prettig toetsenbord op het scherm waarmee je ook met een hand kunt typen.

Ook is de LG Optimus L9 voorzien van vertaal software QTranslator. Middels deze handige app kunnen teksten welke op een foto staan of in een tekstbestand staan worden vertaald naar 64 talen. Het is nog even koffiedik kijken wanneer deze telefoon exact in de winkels komt te liggen en wat hij gaat kosten.

Laat een reactie achter