Mobiele telefoons kopen

Er komt altijd een tijd dat je een nieuwe mobiele telefoon moet kopen of omdat je contract bij je huidige provider afloopt en je een nieuwe mobiele telefoon mag kopen bij het verlengen van het mobiele telefoon abonnement. Vrijwel iedereen sluit een mobiel telefoon abonnement af met een contractduur van 2 jaar, dit betekend dat je om de 2 jaar een nieuwe mobiele telefoon kunt kopen. Is de tijd aangebroken voor het kopen van een nieuwe mobiele telefoon? Welk toestel gaat het worden? Want bedenk je goed voordat je een mobiele telefoon kopen gaat want je moet er weer 2 jaar mee vooruit kunnen. Lees hier welke mobiele telefoons op dit moment razend populair zijn en waarmee je over twee jaar nog steeds een goede mobiele telefoon aan hebt.

1. Samsung Galaxy S5

Samsung heeft begin dit jaar de nieuwe Galaxy gepresenteerd. Zoals verwacht mag worden is het toestel aanzienlijk verbeterd ten opzichte van het vorige model. De Samsung Galaxy S5 zoals het toestel voluit bekend zal worden heeft een 5,1 inch AMOLED display en een krachtige 2,5 GHz quad core Snapdragon 801-processor van Qualcom en 3GB aan werkgeheugen. Het toestel komt in 4 kleuren uit en komt beschikbaar in 2 versies namelijk een 16GB versie en een 32GB versie. Door de IP67 certificatie is het toestel zelfs waterbestendig en stofdicht. Als je een nieuwe mobiele telefoon wilt kopen waar je weer jaren mee vooruit kan dan is de Samsung Galaxy S5 een aanrader. Je kan de Samsung Galaxy s5 kopen met abonnement of zonder. Een los Samsung Galaxy s5 toestel is redelijk prijzig. In combinatie met een abonnement is het toestel gratis te krijgen!

2. iPhone 5s

De iPhone 5s is alweer een tijdje verkrijgbaar. Het toestel van gadgetfabrikant Apple Inc. is razend populair en mede door zijn vormgeving, vooruitstrevende technologie en specificaties is de iPhone 5s klaar voor de toekomst. Het toestel is de eerste smartphone met een A7 chip met 64bits architectuur en het is het eerste toestel met een vingerafdrukscanner genaamd Touch ID. Apple Inc. heeft de iPhone 5s stijlvol afgewerkt en het toestel is verkrijgbaar in drie kleuren en indrie verschillende versies namelijk een 16Gb, 32GB en 64GB. Met de iPhone 5s ben je klaar voor de toekomst omdat de krachtige A7 chip met 64bits architectuur ook zwaardere apps af kan spelen die er aan zitten te komen. Als je een mobiele telefoon kopen gaat is Apple op dit moment favoriet bij veel mensen.

3. HTC One M8

In de laatste week van maart presenteerde HTC hun nieuwe vlaggenschip, de HTC One M8. Het toestel richt vooral de aandacht op de twee camera’s aan de achterkant van het toestel. Dankzij de twee cameralenzen is het toestel is staat om foto effecten als dieptewerking toe tee passen en is het veel simpeler om foto’s te bewerken en uit te snijden. Wil je een goede mobiele telefoon met een goede camera dan moet je de HTC One M8 kopen. Het toestel komt in twee kleuren op de markt namelijk Silver en Grey. Het heeft een krachtige Qualcomm Snapdragon 801 processor met een kloksnelheid van 2300. De HTC One M8 is een super goed toestel waarmee je ook weer een aantal jaren vooruit kan.

4. Sony Xperia Z2

Met een 20,7 megapixel camera en een IP58 en IP55 certificering is de Sony Xperia Z2 het nieuwe vlaggenschip van Sony. Met deze geweldige mobiele telefoon heb je dankzij de krachtige 3200mAh batterij de hele dag voldoende stroom. Ook heeft de Sony Xperia Z2 een krachtige Qualcomm Snapdragon 801 processor waardoor het toestel supersnel reageert. Het toestel is verkrijgbaar in drie kleuren en met een opslagcapaciteit van 16GB. Met de Sony Xperia Z2 is een normale fotocamera overbodig aan het worden. Hou je van fotograferen koop dan de Sony Xperia Z2.

Mobiele telefoons kopen vergelijken

als de tijd is aangebroken om een nieuwe mobiele telefoon te gaan kopen dan is het verstandig om de aanbieders van mobiele telefoons te gaan vergelijken op prijs. Lang niet alle providers hanteren dezelfde prijs voor mobiele abonnementen en voor de aanschaf van een nieuw toestel. Vergelijken loont in alle opzichten.

Comments are closed.