High End smartphone deze week bij Aldi

Zaterdag 27 oktober is het zover. Dan kun je bij de favoriete Aldi winkel de allernieuwste mobiele telefoon van Wolfgang kopen. Dit is het nieuwste kindje uit de Wolfgang serie van Aldi. Deze telefoon uit het hogere segment kun je aanschaffen voor EUR 229 en dit is uniek voor zo’n type toestel. Het betreft hier namelijk de Wolfgang AT-AS45 en dit is de speciale uitvoering welke is uitgevoerd met een aanraakscherm van 960 x 540 pixels. De verdere technische details van deze goedkope telefoon zijn meer dan goed te noemen. Inmiddels is dit al normaal aan het worden bij alle artikelen welke Aldi verkoopt. Duitse degelijkheid, goedkoop en betrouwbaar.

De nieuwe smartphone draait op een Cortex 1 Ghz dualcore processing unit in combinatie met een speciale 3D videokaart waardoor dit toestel uitstekend geschikt is voor het spelen van games. Tevens heeft deze telefoon aan de voorkant en achterkant een videocamera. Voorin vind je een 8 megapixel camera en achterin een 3 megapixel camera. Uiteraard is de Wolfgang AT-AS45 geschikt voor het gebruik van twee simkaarten tegelijk, zodat je zakelijk en privé telefoonverkeer perfect kunt scheiden. Elke simkaart kan in de telefoon worden gebruikt, omdat deze geen simlock bevat.


Deze mobiele telefoon heeft Android als besturingssysteem en heeft 1 GB aan werkgeheugen. Er wordt gratis een 16 GB SD kaartje bijgeleverd en kan er kan in totaal 32 GB aan opslagcapaciteit in. Er zit ook al 2 GB aan opslag in de smartphone zelf. Aan gebrek aan geheugen kan bij deze telefoon dus nooit sprake zijn. Om de nieuwe Wolfgang van voldoende stroom te voorzien zit er een 2000 mAh accupack bij.

Naast de gratis SD kaart zitten er ook gratis oordoppen en drie achterzijdes in de doos, zodat je je telefoon je eigen look en feel kunt geven. Al het bovengenoemde in combinatie met de prijs van maar EUR 229 is dit echt een koopje. Wanneer je na deze informatie enthousiast bent gemaakt en wil je een goedkope telefoon kopen uit het hogere segment moet je wel snel zijn. De telefoons van Aldi gaan namelijk altijd als warme broodjes over de toonbank en de Aldi winkels hanteren een beperkte voorraad.

Laat een reactie achter