Aldi Wolfgang smartphone vanaf EUR 179

Aldi laat ons wederom versteld staan van hun nieuwste aanwinst. Er is vanaf de weekend een nieuwe telefoon bij Aldi verkrijgbaar. Het betreft hier de Wolfgang AT-AS43D2 welke loopt op de Ice Cream Sandwich (Android 4.0).

Deze Aldi telefoon kopen is een verstandige aankoop. Het is namelijk een heel complete smartphone welke geschikt is voor twee simkaarten. Het beeldscherm bevat 480×800 beeldschermpunten en dit is te zien op een groot 4.3 inch beeldscherm.  De telefoon is voorzien van een 1 Ghz. processor met 512 MB RAM geheugen. De Wolfgang heeft een opslagcapaciteit van 4 GB en kan uitgerust worden met een microSD kaart tot 32 GB.

De achterkant van deze telefoon bevat een camera van 5 megapixel en aan de voorkant een camera van 1,3 megapixel. Deze camera aan de voorkant is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld video conferentie. Dit zijn geen extreem bijzondere eigenschappen, maar ruim voldoende als je naar de relatief goedkope aanschafprijs van maar EUR 179 kijkt.

Zoals gezegd is de Wolfgang AT-AS43D2 telefoon vanaf nu verkrijgbaar bij elke Aldi vestiging in Nederland. De telefoon kost EUR 179 en er liggen om dit moment slechts enkele aantallen op voorraad bij de Aldi winkels. Wanneer je dit toestel wenst aan te schaffen is het raadzaam om er op tijd bij te zijn.

Laat een reactie achter