Nieuwe Sony Xperia Z is uitgelekt

Gepost op juli 28th, 2012 door admin in Geen categorie  |  Geen reacties »

Een telefoon review website uit Rusland heeft unieke afbeeldingen getoond van de allernieuwste smartphone van Sony. Deze telefoon heeft als type aanduiding LT30P en zal in de markt worden gezet als de Xperia Mint.

Het betreft hier een zogenaamde highend smartphone welke is uitgevoerd met Android software. Het hart van de telefoon bestaat uit een supersnelle 1,5 Ghz. dualcore processor (Snapdragon S4). De Xperia heeft een 4.3 inch LCD HD beeldscherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Foto’s worden gemaakt met een 13 megapixel camera.

Verdere specificaties zijn, 1GB RAM geheugen en een opslag van 16GB. Ook is deze telefoon voorzien van een micro SD ingang. Het toestel is al vluchtig getest en de eerste bevindingen zijn niet echt positief. Het beeldscherm is niet top en qua gebruiksgemak is de telefoon geen concurrent voor de laatste highend telefoons van Samsung en HTC.

Het is nog niet bevestigd dat de nieuwe Xperia zal gaan lijken op de bijgevoegde afbeelding. Het kan hier namelijk zomaar om een eerste versie of test versie gaan van Sony. Dit zal betekenen dat er voor wat betreft het beeldscherm en gebruiksgemak nog wat gaat veranderen.

Een Xperia telefoon kopen is nog niet mogelijk. Waarschijnlijk zal Sony deze nieuwste smartphone pas over enkele weken tentoonstellen op de IFA-beurs in Duitsland.